Kesän 2019 kurssit


WellDressagen kesäkurssit 2019 ovat varattavissa Hopotin kautta. 

Kurssit ratsastetaan joko yksityistunteina, 2 hengen ryhmissä tai 4 hengen pienryhmässä, esittelyissä kerrotaan kurssien ryhmäkoko.

Kursseille voi osallistua myös omalla hevosella, olethan siinä tapauksessa yhteydessä sähköpostitse/ yhteydenottolomakkeella (yhteystiedot sivulla). 

Kaikki kurssit voi maksaa joko Hopotin joustavilla maksutavoilla, tai Smartumin/ Eazybreikin liikuntasaldoilla/ seteleillä. 

Kurssien varaukset Hopotin kautta:

https://hopoti.com/fi-fi/stable/WellDressage/booking?view=month&part=1&day=2019-07-09&cal=all

Jos haluat maksaa kurssin liikuntasaldolla otathan yhteyttä sähköpostilla/ puhelimitse.


HEINÄKUUN Kurssit


Perusratsastus/ hevosen läpiratsastus 18-20.7 hinta 140€ (1h teoriaa 3h ratsastusta 2 hengen ryhmissä)

Kurssilla tehdään harjoitteita joilla hevonen saadaan ratsastajan avuille, liikkumaan oikein päin, pohkeen ja ohjan välissä ja taipumaan. Ensimmäisenä päivänä on teoriatunti jossa avataan termistöä ja näytetään oppilaille käytännössä (ratsain) mitä em. asiat tarkoittavat ja miten se näkyy hevosen liikkumisessa. Tunnit ratsastetaan kahden hengen ryhmissä 18-20 välillä. Ensimmäisen päivän teoria n. klo 16.30-18.


ELOKUUN kurssit

Istunta ja apujen käyttö 2-3.8 ma-to hinta 105€ (1h teoriaa 2h ratsastusta 2 hengen ryhmissä) , ma teoria klo 16.30-17.30, ratsastukset teorian jälkeen, la ratsastukset klo 18-20 Tuntiajat jaetaan kurssin ensimmäisenä päivänä. 

Kurssilla keskitytään erilaisin harjoittein istunnalla vaikuttamiseen ja apujen käytön oikeaan ajoittamiseen, sekä siihen kuinka istunta vaikuttaa apujen käyttöön.


Kankikurssi 5-6.8 ( 1h teoriaa, 2h ratsastusta 2 hengen ryhmissä) Hinta 95€

Kankikurssi ratsastajille jotka ovat käyttäneet kankia vain vähän/ ei ollenkaan. Maanantaina on teoriatunti kankisuitsituksen käytöstä ja tarkoituksesta, klo 17-18, ratsastukset teoriaosuuden jälkeen, 2 hengen ryhmissä. Tiistaina ratsastukset klo 18-20. Ratsastusajat jaetaan ensimmäisenä päivänä.

12.8 alkaen alkaa syyskauden tunnit!