Kesän 2020 kurssit


WellDressagen kesäkurssit 2020 ovat varattavissa Hopotin kautta. 

Kurssit ratsastetaan joko yksityistunteina tai 2 hengen ryhmissä, esittelyissä kerrotaan kurssien ryhmäkoko.

Kursseille voi osallistua myös omalla hevosella, olethan siinä tapauksessa yhteydessä sähköpostitse/ yhteydenottolomakkeella (yhteystiedot sivulla). 

Kaikki kurssit voi maksaa joko Hopotin joustavilla maksutavoilla, tai Smartumin/ Eazybreikin liikuntasaldoilla/ seteleillä. 

Kurssien varaukset Hopotin kautta:

https://hopoti.com/fi-fi/stable/WellDressage/booking?view=month&part=1&day=2019-07-09&cal=all

Jos haluat maksaa kurssin liikuntasaldolla otathan yhteyttä sähköpostilla/ puhelimitse. 

Kurssi toteutuu kun osallistujia on puolet kurssin maksimimäärästä 2 viikkoa ennen kurssin alkua, jos kurssi on tyhjänä tai siinä on vain 1 osallistuja joudutaan kurssin ajankohtaa muuttamaan.

Istuntakurssi Rock Tape I 15-18.6 (2 h h teoria = teoria +  teippaus, 3h ratsastusta) hinta 220€ ratsastukset klo ti-to klo 16-20 välillä, 4 paikkaa
KURSSI ON TÄYNNÄ!

Teoriaosuuden ratsastajan ryhdistä ja ryhdin korjaamisesta pitää OMT Fysioterapeutti Sofie Henriksson. Luennolle voi osallistua myös kurssille osallistumattomat. Ratsastuspaikat on täynnä. 

Istuntakurssin ensimmäisenä päivänä käydään läpi ratsastajien ryhtiä ja ryhdin virheiden korjauksia, samalla tehdään kinesioteippaukset ryhdin korjaamiseksi. Teippaukset helpottavat ryhdin korjaamista hevosen selässä, ja yleensä pysyvät hyvin noin 5 päivän ajan. Teippeinä käytetään Rock Tapen laadukkaita kinesioteippejä.

Harjoitellaan passiivista istuntaa liinatunneilla. Tunnin kesto on 50 min/ ratsastaja. Liinatunneilla ratsastaja pääsee keskittymään oman istunnan korjaamiseen ilman että samalla täytyy hallita hevosta. Tunnit ratsastetaan yksityistunteina.

Istuntakurssi II Rock Tape II 22.6- 25.6 (2 h h teoria = teoria + teippaus, 3h ratsastusta) hinta 220€ ratsastukset klo ti-to klo 16-20 välillä, 4 paikkaa. TÄMÄN KURSSIN AJANKOHTA MUUTETTU AJALLE 29.7-1.8!

I- kurssi täyttyi nopeasti. Tämä kurssi voidaan niin toivottaessa pitää myös I-kurssin tapaan liinatunteina.
 
Teoriaosuuden ratsastajan ryhdistä ja ryhdin korjaamisesta pitää OMT Fysioterapeutti Sofie Henriksson. Luennolle voi osallistua myös kurssille osallistumattomat.

Istuntakurssin ensimmäisenä päivänä käydään läpi ratsastajien ryhtiä ja ryhdin virheiden korjauksia, samalla tehdään kinesioteippaukset ryhdin korjaamiseksi. Teippaukset helpottavat ryhdin korjaamista hevosen selässä, ja yleensä pysyvät hyvin noin 5 päivän ajan. Teippeinä käytetään Rock Tapen laadukkaita kinesioteippejä. 

Kurssilla harjoitellaan aktiivista istuntaa ja istunnalla hevoseen vaikuttamista. Tunnit ratsastetaan yksityistunteina ja ne ovat kestoltaan 45 min. II-kurssilla ei istuta liinassa vaan ratsastaja ratsastaa hevosta normaaliin tapaan, itse vaikuttaen. 


HEINÄKUUN Kurssit


Perusratsastus/ hevosen läpiratsastus 6-8.7 ma-ke hinta 145€ (1h teoriaa 3h ratsastusta 2 hengen ryhmissä), KURSSI ON TÄYNNÄ!

Kurssilla tehdään harjoitteita joilla hevonen saadaan ratsastajan avuille, liikkumaan oikein päin, pohkeen ja ohjan välissä ja taipumaan. Ensimmäisenä päivänä on teoriatunti jossa avataan termistöä ja näytetään oppilaille käytännössä (ratsain) mitä em. asiat tarkoittavat ja miten se näkyy hevosen liikkumisessa. Tunnit ratsastetaan kahden hengen ryhmissä 18-20 välillä. Ensimmäisen päivän teoria n. klo 16.30-18.

Istunta ja apujen käyttö 13-15.7 ma-ke hinta 145€ (1h teoriaa 3h ratsastusta 2 hengen ryhmissä) ,  4 paikkaa Tuntiajat jaetaan kurssin ensimmäisenä päivänä.

Kurssilla keskitytään erilaisin harjoittein istunnalla vaikuttamiseen ja apujen käytön oikeaan ajoittamiseen, sekä siihen kuinka istunta vaikuttaa apujen käyttöön ja apujen "läpi menemiseen".

Ma teoria klo 16.30-17.30, ratsastukset teorian jälkeen, ti-ke ratsastukset klo 18-20

Kankikurssi 20-22.7 ma-ke ( 1h teoriaa, 3h ratsastusta 2 hengen ryhmissä) Hinta 145€, 4 paikkaa

Kankikurssi ratsastajille jotka ovat käyttäneet kankia vain vähän/ ei ollenkaan. Maanantaina on teoriatunti kankisuitsituksen käytöstä ja tarkoituksesta, klo 17-18, ratsastukset teoriaosuuden jälkeen, 2 hengen ryhmissä. Ti ja ke ratsastukset klo 18-20. Ratsastusajat jaetaan ensimmäisenä päivänä.