Kesän 2020 kurssit


WellDressagen kesäkurssit 2020 ovat varattavissa Hopotin kautta. 

Kurssit ratsastetaan joko yksityistunteina tai 2 hengen ryhmissä, esittelyissä kerrotaan kurssien ryhmäkoko.

Kursseille voi osallistua myös omalla hevosella, olethan siinä tapauksessa yhteydessä sähköpostitse/ yhteydenottolomakkeella (yhteystiedot sivulla). 

Kaikki kurssit voi maksaa joko Hopotin joustavilla maksutavoilla, tai Smartumin/ Eazybreikin liikuntasaldoilla/ seteleillä. 

Kurssien varaukset Hopotin kautta:

https://hopoti.com/fi-fi/stable/WellDressage/booking?view=month&part=1&day=2019-07-09&cal=all

Jos haluat maksaa kurssin liikuntasaldolla otathan yhteyttä sähköpostilla/ puhelimitse. 

Kurssi toteutuu kun osallistujia on puolet kurssin maksimimäärästä 2 viikkoa ennen kurssin alkua, jos kurssi on tyhjänä tai siinä on vain 1 osallistuja joudutaan kurssin ajankohtaa muuttamaan.


Istunta ja apujen käyttö 13-15.7 ma-ke hinta 145€ (1h teoriaa 3h ratsastusta 2 hengen ryhmissä) , 4 paikkaa Tuntiajat jaetaan kurssin ensimmäisenä päivänä.

Kurssilla keskitytään erilaisin harjoittein istunnalla vaikuttamiseen ja apujen käytön oikeaan ajoittamiseen, sekä siihen kuinka istunta vaikuttaa apujen käyttöön ja apujen "läpi menemiseen".

Ma teoria klo 16.30-17.30, ratsastukset teorian jälkeen, ti-ke ratsastukset klo 18-20


Istuntakurssi Rock Tape II 29.7-1.8 (2 h h teoria = teoria + teippaus, 3h ratsastusta) hinta 220€ ratsastukset klo ti-to klo 16-20 välillä, 4 paikkaa. 

I- kurssi täyttyi nopeasti. Tämä kurssi voidaan niin toivottaessa pitää myös I-kurssin tapaan liinatunteina.
 
Teoriaosuuden ratsastajan ryhdistä ja ryhdin korjaamisesta pitää OMT Fysioterapeutti Sofie Henriksson. Luennolle voi osallistua myös kurssille osallistumattomat.

Istuntakurssin ensimmäisenä päivänä käydään läpi ratsastajien ryhtiä ja ryhdin virheiden korjauksia, samalla tehdään kinesioteippaukset ryhdin korjaamiseksi. Teippaukset helpottavat ryhdin korjaamista hevosen selässä, ja yleensä pysyvät hyvin noin 5 päivän ajan. Teippeinä käytetään Rock Tapen laadukkaita kinesioteippejä. 

Kurssilla harjoitellaan aktiivista istuntaa ja istunnalla hevoseen vaikuttamista. Tunnit ratsastetaan yksityistunteina ja ne ovat kestoltaan 45 min. II-kurssilla ei istuta liinassa vaan ratsastaja ratsastaa hevosta normaaliin tapaan, itse vaikuttaen.