Miniponit

Iki-ihanat miniponit Ossi ja Jekku työskentelevät lasten parissa ja viihdyttävät lasten lisäksi niin aikuisia kuin muita hevosiakin. 

Tenavatunnit

Ponit tekevät muutamana päivänä viikossa lasten tunteja (tenavatunteja), joilla poneja hoidetaan yhteensä noin puoli tuntia ja ratsastusta on noin puolen tunnin verran. Ratsastaa voi niin kentällä kuin maastossa. Ponit ovat erittäin kilttejä ja sosiaalisia, ja niiden käsittelyssä voi auttaa hevosiin tottumattomattomatkin vanhemmat. Aikuisten toivotaan osallistuvan ponien talutukseen, mikäli se ei ole mahdollista, ilmoitathan siitä tallille hyvissä ajoin ennen tuntia, mielellään jo varatessa, että voidaan hankkia avustaja tuntia varten.

Ponit ovat kooltaan erittäin pieniä, noin 76cm ja 82 cm korkeita, ja kokonsa puolesta niillä voikin ratsastaa vain kaikkein pienimmät ratsastaja. Ossin painorajoitus on 20 kg ja Jekun 22kg.

Tenavatunnit 25€/h

5 kerran kortti 100€


Tapahtumat

Poneja voi tilata erilaisiin tapahtumiin 2-4h ajaksi. Tapahtumissa ponit voivat olla pikkulasten ratsastuskäytössä ja vähän isompien lasten hoidettavana/ seuralaisina. Tapahtumiin lähtee aina kaksi ponia ja kaksi avustajaa. 

Tapahtumahinnat 

100€/ h + matkakustannukset

Yrityksille 100€/h + alv + matkakustannukset