Oma hevonen -paketti

Oma hevonen ilman hevosen omistamisen vastuuta, ja korkeita kustannuksia niin että ammattilaisen apu on aina saatavilla?

Oma hevonen-paketit on suunnattu ratsastajille jotka ovat kiinnostuneita ja motivoituneita kehittämään omaa ratsastustaan tavanomaisia ratsastustunteja enemmän.

Oma hevonen paketissa ratsastaja saa käyttöönsä saman hevosen jolla valmentautua tavotteellisesti, joko paritunneilla, yksityistunneilla tai niiden yhdistelmällä. Lisäksi ratsastaa voi harjoitella kerran viikossa hevosella itsenäisesti tallin aukioloaikana, sovittuna ajankohtana.

Ratsastajan tavoitteet voi olla perusratsastuksen kehittämisestä aina kilpailemiseen saakka. Ratsastajien kanssa käydään läpi heidän tavoitteensa ja lähtötasonsa, ja niiden pohjalta suunnitellaan valmennusohjelma, tavoitteet ja välitavoitteet, kaudeksi kerrallaan.

Jos ratsastajalla on ratsastuksen suhteen esim. ongelmia vinouden kanssa korjataan niitä ongelmia myös hyvin aktiivisesti, mahdollisesti myös ratsastajaa hoitamalla/ kuntouttamalla. Laajasta yhteistyöverkostostamme löytyy varmasti oikea hoitomuoto jokaiselle. 

Yksityistunnit

Yksityistunneilla päästään ratsastajien kanssa harjoittelemaan ja korjaamaan ajankohtaisia haasteita ilman kompromisseja tehtävien suhteen. Yksityistunnit ovat aitoa yksilövalmennusta.

Paritunnit

Paritunneilla on aina eduksi että tunneilla käyvät samat ihmiset yhdessä pidemmän aikaa, silloin tunneilla päästään harjoittelemaan mahdollisimman tehokkaasti.

Itsenäinen ratsastus

Tapahtuu sovitusti, niin ajankohdan kun työskentelyn suhteen. Hevosia työstetään aina maltilla, tehtävillä joilla on tarkoitus riittävästi taukoja pitäen. Itsenäisellä tunnilla ei saa poistua tallilueelta yksin. Jos haluaa lähteä esim. maastoilemaan sovitaan se tallin kanssa niin että joku lähtee viemään. Hevosilla ei saa hypätä itsenäisesti ja puomityöskentelykin jätetään tunneille.

Ratsastajan taso määrittää itsenäisten ratsastusten viikottaiset määrät. Oma hevonen -paketit on tarkoitettu nimenomaan ratsastajan kehittymiseen ja tavoitteelliseen valmentautumiseen, joka onnistuu vain riittävillä valmennuskerroilla. Tason 4 ratsastajat osaavat jo arvioida omaa ratsastustaan, hevosen liikkumista ja tarvittavia korjauksia niin hyvin että voivat halutessaan ratsastaa 2 kertaa viikossa itsenäisesti ja kerran opetuksessa. 

Tason 2 ja 3 ratsastajat voivat ratsastaa 1 itsenäisen ratsastuksen viikossa

Tason 4 ratsastajat voivat ratsastaa 2 itsenäistä kertaa ja yhden tunnin, niin halutessaan

Pakettien hinnat:

2x paritunti, 1 itsenäinen ratsastus 100€ viikko

1x paritunti, 1 yksityistunti, 1 itsenäinen ratsastus 120€ viikko

1x paritunti, 2 itsenäistä ratsastusta 80€ viikko

1x yksityistunti, 2 x itsenäinen ratsastus 100€ viikko

Paketit laskutetaan kuukausittain etukäteen. Kauden voi aloittaa kesken kauden mutta aina sitoudutaan kaudeksi kerrallaan. 

Yhdellä hevosella voi olla 2 ratsastajaa oma hevonen -pakettiin. Kaikilla hevosilla on kerran viikossa vapaapäivä.