Takaisin satulaan kurssit

Takaisin satulaan - kurssi

Takaisin satulan kurssit on tarkoitettu ratsastajille jotka ovat aiemmin ratsastaneet mutta takana on jo pidempi tauko. Kurssi sisältää 10 kertaa ratsastusta kahden ratsastajan pienryhmässä.

Ensimmäisellä kerralla on teoriaa, jossa käydään läpi hevosen hoitamista ennen tuntia ja tunnin jälkeen, sekä hevosen varustamista ja peruskäsittelyä.

Ratsastaessa harjoitellaan esim. oikeaa istuntaa, apujen käyttöä, ratsastusradan teitä kaikissa askellajeissa, kuitenkin ratsastajien mukavuusalueella pysyen. Tuntien harjoitukset määrittyvät lopullisesti aina kunkin ryhmän tason, tauon, uskalluksen ja mielenkiinnon mukaan. Tunneilla voidaan ratsastajien tasosta riippuen käydä myös maastoilemassa ja mennä puomeja.

Syksyn 2022 Takaisin satulaan kurssi on poikkeuksellisesti 8 tunnin pituinen. Kurssi alkaa Ratsastuskeskus Ainon tiloissa 6.9.2022, päättyen 25.10.2022. Kurssin hinta on 600€ sis.alv

Kurssit pääset varaamaan rekisteröitymisen jälkeen Hopotista https://hopoti.com/fi-fi/stable/WellDressage/booking?view=month&day=2020-08-13&cal=all