Takaisin satulaan kurssit

Takaisin satulaan - kurssi

Takaisin satulan kurssit on tarkoitettu ratsastajille jotka ovat aiemmin ratsastaneet mutta takana on jo pidempi tauko. Kurssi sisältää 10 kertaa ratsastusta kahden ratsastajan pienryhmässä.

Ensimmäisellä kerralla on teoriaa, jossa käydään läpi hevosen hoitamista ennen tuntia ja tunnin jälkeen, sekä hevosen varustamista ja peruskäsittelyä.

Ratsastaessa harjoitellaan esim. oikeaa istuntaa, apujen käyttöä, ratsastusradan teitä kaikissa askellajeissa, kuitenkin ratsastajien mukavuusalueella pysyen. Tuntien harjoitukset määrittyvät lopullisesti aina kunkin ryhmän tason, tauon, uskalluksen ja mielenkiinnon mukaan. Tunneilla voidaan ratsastajien tasosta riippuen käydä myös maastoilemassa ja mennä puomeja.

Kurssin jälkeen voi samassa ajankohdassa jatkaa kausipaikalla.

Seuraavat alkavat kurssit:
Ma 29.3 klo 18 -19 10+1 kertaa

To 1.4 klo 19-20 alkaa ensimmäinen 5 kerran takaisin satulaan kurssi 3 ratsastajan ryhmässä. 

Hopotin varauskalenterissa on tarkempi esittely 5 kerran kurssista joka on suunnattu lyhyemmän tauon ratsastuksessaan pitäneille. Linkki alla. Varauskalenteri näkyy kaikille.
 

Kurssit pääset varaamaan rekisteröitymisen jälkeen Hopotista :https://hopoti.com/fi-fi/stable/WellDressage/booking?view=month&day=2020-08-13&cal=all

Talvella pakkasraja on -15, ukkosilla ja kaatosateilla ei ratsasteta. Silloin kausipaikan ratsastus ratsastetaan muuna ajankohtana, rästituntina.

Kurssin hinta sis. 10 kertaa ratsastusta 1h teoriaa on 445€