Hevosten faskiamanipulaatio


O.T.E. Hieronta® hevosille 

O.T.E hieronta on faskiavenytystekniikka, jolla hoidetaan lihaskalvojen kautta eläimen koko kehoa. 

Hoidon tavoitteena on lihasjännityksen poistaminen kipua tuottamatta ja eläintä kunnioittaen.

Hoidossa käytettävä tekniikka mahdollistaa lihasten päällä ja väleissä kulkevien lihaskalvojen käsittelyn siten, että eläimen lihakset rentoutuvat ja veren ja lymfanesteiden kierto vilkastuu. Tällöin liikkuminen helpottuu ja lisääntynyt aineenvaihdunta vaikuttaa yleiskuntoon positiivisesti. 

Käsittelyn vaikutus on hyvin pitkäkestoinen ja yksi hoito vastaa teholtaan useampaa hierontakertaa.
O.T.E. Hieronta® on suositeltavaa erityisesti toipilasaikana, osana kuntoutusta sekä raskaampien treenijaksojen jälkeen. 

O.T.E. Hieronta® voidaan myös avata arpikudoksia, jotka kasvaessaan voivat vaikuttaa hevosen liikkumiseen hyvinkin laaja-alaisesti aiheuttaen hevoselle liikehäiriöitä ja esim. jäykkyyttä.


O.T.E hieronta on lempeä ja tehokas hoito mm. vanhuuden jäykkyyteen, lihasjäykkyyteen sekä liikalihavuuteen. O.T.E-hieronnalla voidaan hoitaa myös esim. kaviokuumeen kiputiloja.

Hoitokerroiksi riittää useimmiten kolme.
Hoito on saavuttanut Suomessa suuren suosion hyvien tulostensa ansiosta.

O.T.E hoidon hinta 60€/ kerta sis. alv 
Hoidon yhteydessä voidaan käsitellä laserilla tarvittavia alueita. Hintaan sisältyy yksi pieni alue, esim. 1 nivelen hoito, suuremmat aluet laserhoitojen hinnoittelun mukaisesti.Kinesioteippaus hoidon yhteydessä 10- 25€, teipattavan alueen koosta riippuen.