Pienryhmätunnit

Pienryhmätunnit

WellDressage tarjoaa pienryhmätunteja pääpainon ollessa kouluratsastuksessa. Hevoset on hankittu ajatellen laadukasta harrastamista, jossa ratsastajat pääsevät etenemään tavoitteidensa mukaisesti. 

Hevosia läpiratsastetaan säännöllisesti, ja osaa jatkokoulutetaan ja/ kilpailutetaan tallin puolesta. Alkeistunteja on tarjolla vain rajoitetusti ja yksityistunteina. Kaikki hevosemme eivät sovi alkeiden opetteluun.

Opetus

Opetus painottuu apujen käyttön harjoitteluun, istunnan korjaamiseen ja perusratsastukseen.

Opettaminen on valmennusluontoista ja ratsastajien kanssa käydään kauden alussa läpi tulevan kauden tavoitteet ja kehittämisen kohteet, ja niiden mukaan tehdään ratsastajille hevosvalinnat yhteisymmärryksessä ratsastajien kanssa. On hyvä harjoitella erilaisilla hevosilla, mutta vastapainona on tavoitteellista ratsastusta ajatellen hyvä työskennellä pidempiä pätkiä saman hevosen kanssa.

Hevosten hyvinvointi on tärkeää, myös opetushevosten kohdalla. Kilpailuvalttimme onkin harrastaa laadukkailla ja hyvinvoivilla hevosilla, tasokkaassa opetuksessa. 

Ryhmäkoot

Tunnit ratsastetaan kahden ratsukon tunteina tai yksityistunteina. Poikkeuksena viikonloput jolloin on yhdet kolmen- neljän hengen ryhmätunnit/ päivä, muut tunnit yksityistunteina tai kahden hengen ryhmätunteina. Viikonlopun päivistä täytetään ensisijaisesti lauantai, sunnuntain tunnit tulevat myyntiin jos niille on riittävästi kysyntää.

Varaukset

Tallin tunnit ovat varattavissa Hopotin varauskalenterin kautta. Huomioithan varatessa että varaat tunnin oikealla hinnalla, omalla hevosella tunneille osallistuminen on erihintaista kun tallin hevosella osallistuttaessa.

Jos toivot tuntia jollekin muulle ajankohdalle kuin varauskalenterista löytyvälle ajalle, olethan yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse.

Yhteydenotot

Puhelinaika tuntitiedusteluille arkisin klo 14-15 p. 050 - 414 71 82 sähköposti: info@welldressage.fi

Tunteja on mahdollista varata arkisin myös päiväsaikaan.

Hopotissa voit tutustua tuntitarjontaan ja varata paikkasi tunneille!

Ratsastajia ei ole vakuutettu tallin puolesta, talli suosittelee ottamaan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.

Yksityistunnit

Yksityistunnit pidetään ratsastajan toivomilla harjoituksilla/ tavoitteilla, joko kertaluontoisesti tai kausi/ kymppikortilla. Yksityistunteja voi varata niin ilta- kuin päiväsaikaan 

Pienryhmätunnit

Ryhmätunnit ovat kooltaan 2 ratsastajan tunteja. Pienryhmissä opettaminen on yksilöllisempää ja tasoryhmien muodostaminen helpompaa. Oppilaat saavat tunneilla enemmän opettajalta henkilökohtaista opetusta. 

Maastot

Maastoilla on max. 4 ratsukkoa.

Tallin läheisyydessä on mukavia, autottomiakin maastoreittejä, joilla voi rauhassa ratsastaa. Maastot voivat pituudeltaan olla 1-2 h mittaisia. Myös opettajan kanssa kahdestaan ratsastettavia leppoisia maastoretkiä voi varata.