Rock Tape - ryhtiteippaukset ratsastajille

Ryhtiteippauksilla voidaan auttaa ratsastajia asentovirheiden korjaamisessa.

Ratsastajilla on yleisesti melko paljon haasteita suoruuden ja ryhdin kanssa ja niiden korjaamista pidetään usein työläinä. 

Kerran-kaksi viikossa tunnin ajan hevosen selässä ei riitä korjaamaan ryhtivirheitä eikä vinouksia vaan niitä tulisi korjata kaiken aikaa, niin kauan että ryhti korjaantuu. 

Vinouksien hoitoon tarvitaan toki muutakin kun ryhdin korjaamista. Niissä apua saa lihashuollosta, manipulaatiohoidoista, tukiliikunnasta sekä fysioteraputilta. Vinoudet rasittavat rankaa muulloinkin kuin ratsastaessa ja niiden syyt on selvittää. Sen lisäksi kaikki nyt ovat luonnostaan vinoja johonkin suuntaan ja keho on harjoittelematta toispuoleinen.

Kinesioteippaukset "muistuttavat" ryhdin korjaamisesta koko sen noin viikon ajan kun yksi teippaus pysyy. Teippauksia on hyvä ottaa "kuureina" asentovirheiden korjaamisessa. Ja paras lopputulos saadaan yhdistelemällä tukiliikunta, kehonhuolto, teippaukset ja mahdollinen kivunhoito.

Teipeillä voidaan hoitaa myös rasitusvammoja ja kiputiloja yhdessä muiden hoitojen kanssa niissäkin saadaan paras lopputulos.

Teippausten hinnat:

15€ pienet teippaukset

20€ isommat ryhtiteippaukset