Talli- ja täysihoitopaikat
WellDressagen talli-ja täysihoitopaikat sijaitsevat Ratsastuskeskus Ainon ylätallissa. Ainossa on erinomaiset puitteet ratsastukseen, lämmitetty maneesi jonka lämpötila pidetään talvisinkin + 10c ja kaksi isoa kenttää. Isommalla kentällä on aina ulkokaudella esteet valmiina, koulukenttä on esteistä vapaa. 

Ulkokaudella tilaa on kaikkina vuorokauden aikana runsaasti. Talvisin (marras-maaliskuu) Ainon ratsastuskoulutunnit varaavat maneesin ma, ke, to 17-21, ti klo 17-19 ja 20-21 ja pe klo 17-20, ti ja to on aamutunnit klo 8-10. Eli arki-iltaisin tunnit vapauttavat maneesin ma, ke, to klo 21, pe klo 20, tiistaisin on vapaa vuoro klo 19-20.

Hevoselle voi ostaa kaksi hieman erilaisella palvelusisällöllä olevaa tallipaikkaa, eron selkiyttämiseksi ne on nimetty eri tavoin.

Talli- ja täysihoitopaikkojen hinnoittelu

Talli- ja täysihoitopaikkojen palvelusisältö on hieman erilainen, alla lueteltuna niiden erot ja hinnat. Muutoin sopimuksissa kaikki on identtistä.

Tallipaikka 960€/ kk sis. alv 24%

Tallipaikkaan kuuluu muuten samat palvelut kun täysihoitopaikkaan, mutta omistaja huolehtii hevosen tarhan siivouksesta ja väkirehun hankinnasta. Kivennäinen kuuluu aina tallivuokraan (Mineral Plus). Hevosen vieminen kävelykoneeseen vapaapäivinä ei kuulu tallipaikan vuokraan, se on ostettava lisäpalvelu.

Täysihoitopaikka 1090€/ kk sis. alv 24%

Täysihoitopaikkaan kuuluu Racing Selected/Peacemaker/Prix max. 2L ja Mineral plus kivennäinen, heinäanalyysiin perustuen. Täysihoitopaikka sisältää lisäksi tarhan putsauksen ja hevosen viemisen kävelykoneeseen 4 kertaa kuukaudessa, esim. vapaapäivinä.

Talli

Tallissa on tilat 17 hevoselle, kahdessa osastossa. Toinen osasto on 7-paikkainen talli ja toinen osasto 10-paikkainen. Kummassakin tallissa on omat satulahuoneet, kuivaushuoneet ja vesikarsinat. Kaappitila on yhteinen, jokaiselle hevoselle löytyy oma kaappi ja rehuille säilytystilat.

Tarhat ja tarhaus

Tarhoja tallissa on 13 kappaletta, joissa osassa mahtuu tarhaamaan myös pareittain. Pareittain tarhaavat saavat olla kokopäivätarhauksessa, tarhojen riittäessä, kaikille hevosille on tarjolla kokopäivätarhaus. Puolipäivätarhaus on kiertävä, ellei joku erityisesti halua olla puolipäivätarhauksessa.

Ruokinta

Hevoset saavat heinät 4x päivässä, väkirehut 2-3 kertaa, riippuen ruokittavista määristä ja tarhausajoista. 

Loimitus

Loimitus normaaliin tapaan, yksi loimi päälle/ pois.

Tallipaikkatiedustelut

Jasmin Varsta p. 050 414 71 82 tai info@welldressage.fi (mieluiten puhelimitse)