Alkeiskurssit

Alkeiskurssi pienryhmässä

Alkeiskurssi sisältää 10 kertaa ratsastusta ja hevosen hoitoa. Tunnista noin puolet käytetään varustamisen ja hevosen hoidon harjoitteluun ja toinen puoli ratsastukseen. Alkeiskurssit ratsastetaan kahden ratsastajan pienryhmissä joissa opetus on yksilöllistä ja tehokasta.

Alkeiskurssillamme harjoitellaan ratsastuksen perusasiat sekä tavanomaista enemmän hevosten käsittelyä, hoitoa ja varustamista.

Ratsastuksen lisäksi hevosten kanssa on tärkeää harjoitella myös maasta käsittelyä sekä varustamista. Lajissa tarvitaan turvalliseen ja mielekkääseen toimimiseen hevosen kanssa myös paljon muita taitoja kun ratsastus, niinpä olemme sisällyttäneet alkeiskurssiimme ratsastuksen lisäksi hevosen perushoitoa.

Alkeiskurssilla harjoitellaan hevosten turvallista käsittelyä, perehdytään hevoseen eläimenä ja opetellaan niiden erilaisten varusteiden pukemista.

10 alkeiskurssikerran jälkeen ratsastusta jatketaan jatkokursseilla. Jatkokursseilla hevosen kanssa osataan toimia tallissa jo itsenäisesti ja opettaminen painottuu pääsääntöisesti kentälle. 

Talvella pakkasraja on -15, ukkosilla ja kaatosateilla ei ratsasteta. Silloin kausipaikan ratsastus ratsastetaan muuna ajankohtana, rästituntina.

Alkeiskurssilla ei ole rästimahdollisuutta kuin sairastapauksissa.

Seuraavien alkeiskurssien ajankohdat 

19.6 alkaen alkeiskurssilla 1 vapaa paikka lauantaisin klo 14-15.30

3.8 ti klo 19-20.30Kurssit pääset varaamaan rekisteröitymisen jälkeen Hopotista : https://hopoti.com/fi-fi/stable/WellDressage/booking?view=month&day=2020-08-13&cal=all

Alkeiskurssi 15h 2 ratsastajan pienryhmässä on hinnaltaan 500€ (50€/ 1,5h)