TallipaikatTallimme sijaitsee 25 tien läheisyydessä, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tallissa on tilat seitsemälle hevoselle, ja ympäristössä on hyvät puitteet ratsastukseen ja valmentautumiseen. Talli sijaitsee metsätilalla, rauhallisessa ympäristössä.

Tallilla on 20x40m (kumi-hiekkapohjainen) valaistu kenttä, jota hoidetaan ympäri vuoden. Pohja läpäisee hyvin vettä, eivätkä kovatkaan sateet aiheuta haittoja. Talvi on haaste, mutta auraamalla ja suolaamalla kenttä on ollut ratsastuskunnossa vain joitain päiviä lukuunottamatta. Kentän pohjaa on kunnostettu viimeksi kesällä 2018.

Tallin piha-alueelta lähtee autottomat maastot, jotka vievät mm.Suomiehen hiekkakuopille. Matkaa hiekkakuopille on metsän kautta n. 500m. Lisäksi ympäristöstä löytyy paljon tavanomaisia maastoreittejä, joilla saa ratsastaa. 

Naapuritallissa (JH Stable) on maneesi, jota saa vuokrata ruuhka-aikojen ulkopuolella. Matkaa maneesille on n. 600m.

Hevoset tarhailevat suurehkoissa metsätarhoissa, joko yksin tai kaverin kanssa. Tarhausaika on n. klo 8-20 välillä, säistä riippuen. Vedet hevoset saavat tarhaan ympäri vuoden, talvisin eristettyihin/ lämmitettyihin astioihin.

Loimille on kuivatuspaikat ja tallissa on pesupaikka, johon tulee lämmin vesi. Tallissa on koneellinen ilmanvaihto. Karsinoissa on puupohjainen kuivike (puru/pelletti).

Tallin asiakkaille on oma hinnoittelu koskien tunteja ja hevosten koulutusta.

Hevoset ruokitaan analysoiduilla esikuivatulla heinällä, heinät kolme kertaa päivässä ja väkirehut kaksi kertaa päivässä. Kuivaheinää on mahdollista syöttää lisämaksusta.

Täysihoitopaikka sisältää:

- Rakennusten ja ratsastusalueiden käyttöoikeuden

- Esikuivatun heinän (hevoset syövät kahta eri satoa, kesäsadon heinää ja odelmaa)

- Kivennäisen

- Loimituksen yhdellä loimella ulos

- Karsinan puhdistuksen

- Hevosen päivittäisen ruokinnan

- Kokopäivätarhauksen (n. 8-20)

- Talvisin lämmitetyt vesipaljut ulkona

Lisäpalveluita on mahdollista ostaa erillisen hinnaston mukaisesti, ne veloitetaan työn määrän (mm. suojat, lisäloimitukset) ja korkeampien hankintakustannusten (esim. kuivaheinä) mukaisesti.