TallipaikatTallimme sijaitsee 25 tien läheisyydessä, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tallissa on tilat seitsemälle hevoselle, ja ympäristössä on hyvät puitteet ratsastukseen ja valmentautumiseen. Talli sijaitsee metsätilalla, rauhallisessa ympäristössä. Pihatossa asuvat opetushevoset jotka käyttävät tuntien yhteydessä myös tallin omien hevosten karsinoita.

Tallilla on 20x40m (kumi-hiekkapohjainen) valaistu kenttä, jota hoidetaan ympäri vuoden. Pohja läpäisee hyvin vettä, eivätkä kovatkaan sateet aiheuta haittoja. Talvi on haaste, mutta auraamalla ja suolaamalla kenttä on ollut ratsastuskunnossa vain joitain päiviä lukuunottamatta. Kentän pohjaa on kunnostettu viimeksi kesällä 2018.

Tallin piha-alueelta lähtee autottomat maastot, jotka vievät mm.Suomiehen hiekkakuopille. Matkaa hiekkakuopille on metsän kautta n. 500m. Lisäksi ympäristöstä löytyy paljon tavanomaisia maastoreittejä, joilla saa ratsastaa. 

Naapuritallissa (JH Stable) on maneesi, jota saa vuokrata ruuhka-aikojen ulkopuolella. Matkaa maneesille on n. 600m.

Hevoset tarhailevat suurehkoissa metsätarhoissa, joko yksin tai kaverin kanssa. Tarhausaika on n. klo n.8-20 välillä, hieman säistä riippuen. Kesällä kuivaan aikaan hevoset ulkoilevat jopa vuorokauden ympäri. Vedet hevoset saavat tarhaan ympäri vuoden, talvisin eristettyihin/ lämmitettyihin astioihin.

Loimille on kuivatuspaikat ja tallissa on pesupaikka, johon tulee lämmin vesi. Tallissa on koneellinen ilmanvaihto. Karsinoissa on puu + turvepohjainen kuivike (turve/purupelletti).

Tallin asiakkaille on oma hinnoittelu koskien tunteja ja hevosten koulutusta.

Hevoset ruokitaan analysoiduilla esikuivatulla heinällä, runsaat heinät hevoset saavat kolme (4) kertaa päivässä ja väkirehut kaksi kertaa päivässä. Kuivaheinää on mahdollista syöttää lisämaksusta.

Tallissa asuvat hevoset voivat osallistua ratsastajinsa kanssa tallin pienryhmätunneille (paritunneille) edullisin hinnoin ja siten tallilla valmentautuminen on helppoa. Omilla hevosilla voi käydä myös yksityistunneilla ja hevosille voidaan ostaa ratsutusta ja muuta koulutusapua tallilta. Tallilta saat tarvittaessa apua hevosen ruokintaan, varusteiden sovitukseen ja muihin hevosen hyvinvointiin liittyviin asioihin. 

Paritunnit omalla hevosella 30€/ kerta 

Yksityistunnit 45€ kerta

Kymppi- ja kausikorteilla tuntihinnat ovat edullisempia. 

Tallipaikan hinta 550€/ kk 

Täysihoitopaikka sisältää:

- Rakennusten ja ratsastusalueiden käyttöoikeuden

- Esikuivatun heinän (hevoset syövät kahta eri satoa, kesäsadon heinää ja odelmaa)

- Kivennäisen

- Loimituksen yhdellä loimella ulos

- Karsinan puhdistuksen

- Hevosen päivittäisen ruokinnan

- Kokopäivätarhauksen (n. 8-20)

- Talvisin lämmitetyt vesipaljut ulkona

Lisäpalveluita on mahdollista ostaa erillisen hinnaston mukaisesti, ne veloitetaan työn määrän (mm. suojat, lisäloimitukset) ja korkeampien hankintakustannusten (esim. kuivaheinä) mukaisesti.