Syyskausi 2020

Syyskaudella tunteja on varattavissa päiville maanantai, keskiviikko torstai ja lauantai.

Syyskauden vapaat tunnit löydät Hopotista

Jatkossa kaikki tuntivaraukset tehdään Hopotin kautta. Jos toivot tuntia jollekin muulle ajankohdalle kuin niille jotka kalenterista valmiiksi löytyvät, otathan yhteyttä info@welldressage.fi tai puhelimitse numeroon p.050 414 71 82 

Hopoti 

Siirrymme syksyn myötä käyttämään kokonaisuudessaan Hopotia kaikkien tuntivarauksien osalta, lukuunottamatta yrityslaskutuksia, sekä Easybreakin ja Smartumin maksutapoja.

Hopoti kerää tarvittavat asiakastiedot ja säilyttää ne lain vaatimin tavoin, vapauttaa tallin suureksi osaksi tuntien varaamisesta, hoitaa laskutuksen, kerää kirjanpitomateriaalin ja tekee hevosten jakamisesta ja tuntiseurannasta helppoa. Lisäksi yhteydenpito ratsastajiin on tehty erittäin helpoksi ja nopeaksi, Hopotiin voi myös kertoa hevostoiveensa sekä määrittää taitotasonsa ratsastajana. 

Hopoti tarjoaa erittäin joustavat maksutavat asiakkaalle Maksuturvan kautta. 

Syyskuusta alkaen Sunnuntaisin järjestetään kerran kuukaudessa istuntatuntipäiviä. Istuntatunnit ovat yksityistunteja ja pituudeltaan 45 min, josta osan aikaa ratsastajat ovat liinassa.

Tunnin hinta 60€/ 45 min.

Tuntivaraukset täältä

Teemakurssit

Kerran kuukaudessa viikonloppuisin järjestetään teemakurssit, joissa ratsastajat ratsastavat 2 hengen ryhmissä. Teemakursseja voidaan järjestää myös räätälöitynä esim. omalle kaveriporukalle, sopivana ajankohtana.